Avfallssortering inomhus

Optimera arbetsplatsen med en effektiv lösning för källsortering inomhus. Med en Bica miljöstation blir avfallssortering enklare på kontoret, skolan, flygplatsen och teatern. Våra behållare för avfallssortering inomhus är stilrena så de passar lätt in i inredningen och kan kombineras efter behov så att du har en lösning i många år framöver.

24 out of 46 products
Inläs flera produkter

Avfallssortering inomhus för företag och offentliga institutioner

När det gäller avfallssortering inomhus är det viktigt att ha rätt behållare och avfallskärl för att göra processen enkel och lätt att hantera. Våra Bica källsortering är skapade i nära samarbete med relevanta aktörer i branschen för att möta behoven inom källsortering inomhus. I mer än 10 år har vi levererat effektiva miljöstation till privat och offentlig sektor.

Källsorteringskärl för kontoret

Vårt utbud av inomhus avfallssortering kombinerar funktionalitet med snygg design. Söker du en flexibel lösning för kontoret i företaget erbjuder vi avfallskärl som passar in i vilken inredning som helst och gör avfallssortering inomhus till en naturlig del av medarbetarnas vardag. Genom att implementera en effektiv källsorteringskärl kan du aktivt bidra till att återvinna och minska avfallsmängderna.

Flexibla Bica avfallsbehållare för alla behov

Våra behållare för avfallssortering inomhus har utvecklats för enkel hantering och flexibel användning. Avfallshantering och avfallsbehållare finns i olika kapaciteter och med olika detaljer såsom en behållare med lock och fotpedal, lämplig för alla rum och vilken mängd avfall som helst. Våra Bica avfallsbehållare är flexibla och kan kombineras efter behov, så att du kan ha lösningen i många år framöver. Vi erbjuder även vägghängd avfallssortering, vilket är smart i till exempel skolor där det dagligen finns städpersonal som ska sopa och tvätta golvet.