SEO Do Not Delete

Produkter

Utforska vårt sortiment av källsortering i nordisk design av pulverlackerat stål och med funktionella detaljer som frontdörrar med soft close, dolda hjul och integrerade påshållare. Vi har skapat en serie avfallsstationer som gör sorteringen enklare på kontoret, läroanstalten och utomhus. Vi erbjuder helhetslösningar inom avfallssortering, inklusive påsar, piktogram, tillbehör och reservdelar.

Avfallssortering utomhus

Gör det enkelt att sortera avfall på alla uteplatser. Både i parker, i stadsrum, på gågator och i utomhusområden på arbetsplatsen. Med ett Bica källsortering utomhus skapas de bästa förutsättningarna för sortering. Utomhus avfallsbehållarna är designade i en kraftig konstruktion med och utan askkopp. Se våra lösningar här.

18 out of 18 products

SEO Do Not Delete

Bica källsorteringskärl löser avfallssortering i företaget

I en värld där hållbarhet och effektivitet måste gå hand i hand och löpa parallellt i alla företag är det avgörande att välja rätt lösningar för avfallssortering. Vi erbjuder innovativa och praktiska lösningar inom avfallssortering som möter användarnas och städpersonalens behov. Våra avfallssystem är designade med fokus på både estetik och funktionalitet, vilket gör dem till det idealiska valet för alla moderna arbetsplatser, kulturhus, utbildningsinstitutioner eller mässor. Vi arbetar inom alla branscher inom privat och offentlig sektor. Våra avfallssorteringssystem hjälper till att lösa utmaningen med sopsortering i företag. Läs om hur vi har hjälpt privata och offentliga företag.

 

De flexibla avfallsbehållarna i stilren design passar in i inredningen

Avfallssortering är bra stil. Så är våra lösningar. Den ensamma soptunnan döms ut utanför och källsortering döms ut inuti. Avfallslösningen behöver inte längre förvaras undan. Den ska placeras synligt där användarna rör sig och kan se den. Detta ställer stora krav på designen. Källsortering ska vara en del av inredningen på kontoret, läroanstalten, musikhuset eller köpcentret. Med de släta ytorna och rena linjerna kommer de att passa in i de flesta rum utan problem. Se vårt utbud av källsortering inomhus.

 

Alla fördelar med Bica avfallssortering inomhus

Låt oss göra det enkelt för dig att sortera avfall i företaget. Bica avfallskärl är designade för att tåla vardagsbruk och utgöra en naturlig del av inredningen. Läs här om alla fördelar med Bica källsortering.

Det är därför städpersonalen älskar Bica avfallssortering:

 • Frontdörrar med mjuk stängning
  Avfallsbehållarna är försedda med frontdörrar för ergonomiskt korrekt tömning. På så sätt slipper städpersonalen plocka upp den fyllda påsen uppifrån med utsträckt arm utan drar istället bara ut påsen genom ytterdörren. Frontdörrarna är även utrustade med soft close för tyst och tyst stängning.
 • Integrerade och starka påshållare
  I många fall kommer en fylld påse att glida av påshållaren, vilket är riktigt irriterande. Den integrerade påshållaren i en Bica avfallsbehållare är fyrkantig vilket gör att påsen inte glider av.
 • Hög hygien och minimalt underhåll
  Bica avfallskärl är tillverkade av pulverlackerat stål, vilket inte bara är ett slitstarkt och hållbart material. Stål är dessutom otroligt lätt att rengöra med en urvriden trasa och kräver inte så mycket underhåll.

Det är därför medarbetarna älskar Bica avfallssortering:

 • Kombinera avfallsbehållare efter behov
  Bicas källsortering kan kopplas ihop efter behov med hjälp av kraftfulla magneter. Fördelen med denna flexibilitet är att behoven i företaget kan förändras över tid och det är därför lätt att köpa och/eller byta ut avfallsbehållare.
 • Olika rumsinnehåll och inkast
  Det är väldigt olika hur mycket avfall man har, beroende på var avfallsbehållarna är placerade. Därför finns även Bica avfallskärl med olika volymer och med olika öppna och stängda infällningar i förhållande till locket.
 • Lock med gasspjäll
  Locket till de allra flesta Bicas avfallsstationer är försett med gasspjäll för tyst och tyst stängning. Det ger användaren en trevlig upplevelse och träningen kommer inte att störa andra kollegor.
 • Lock för organiskt avfall
  Undvik obehaglig lukt och bananflugor vid sortering av matavfall genom att välja en avfallsbehållare med lyftlock. Locket finns som lyftlock, eller i lösning med handsfree-manövrering med fotpedal. På så sätt kommer lukten från matavfall att minska avsevärt.

Det är därför inredningsarkitekter älskar Bica avfallssortering:

 • Snygg och tidlös design
  Den ensamma kärlen är på väg ut och källsorteringskarl flyttar in. Det kräver mer av designen: Kräver mer utrymme och måste kunna passa naturligt in i inredningen. De släta ytorna och rena linjerna i Bica-designen gör det lättare att integrera på arbetsplatsen.
 • Tillverkad i pulverlackerat stål
  Lösningarna är gjorda av stål med en tjocklek på endast 1,3 mm. Den smala stålplåten ger avfallslösningen en skarp finish och gör den lättare till utseendet. Stålet för topp och bas har en tjocklek på 1,5 mm för att skapa bättre stabilitet.
 • Dolda hjul, fötter och gångjärn
  Du kan inte se några synliga gångjärn, och fötterna och hjulen är gömda bakom sockeln. Detta är helt medvetet för att få en snygg avfallsbehållare med rena linjer genom hela designen. Med hjälp av de monterade hjulen kan behållaren enkelt flyttas vid rengöring.
 • Designa efter dina behov
  Det går att få en skräddarsydd avfallssorteringslösning som möter det sorteringsbehov du har. Kanske vill du ha en logotyp integrerad, har ett specifikt önskemål om storleken eller en annan typ av lock på avfallsbehållaren.

Det finns därför flera skäl att välja Bica avfallssortering för företaget, så att vi kan sortera ännu mer avfall, som kan bli nya resurser. Genom att välja källsortering från Bica siktar du på en mer hållbar utveckling i företaget. Våra avfallssystem bidrar till att minska mängden avfall, främja återvinning och därmed minska miljöpåverkan. Samtidigt har du en lösning många år framåt och när du vill byta ut avfallslösningen kan alla komponenter återanvändas till nya stålprodukter.

 

Bicas källsortering har utvecklats i nära samarbete med relevanta aktörer på marknaden

Designen och funktionaliteten hos våra avfallssorteringssystem har utvecklats utifrån marknadens efterfrågan. Önskemålet var avfallsbehållare av gediget material, som kan hålla i många år och som är skapade i en tidlös design med innovativa funktioner som gör hanteringen enkel. Bica avfallsstation har utvecklats i nära samarbete med relevanta aktörer på marknaden, inklusive anställda, städpersonal och inredare. Därmed förs alla aktörer i spel, så att produkten riktas mot deras behov. Vi samarbetar även kontinuerligt med intressenter inom avfallssortering och hantering för att ständigt vara uppdaterade om vad som händer i branschen och vi kan därmed anpassa våra produkter till detta.

 

Vi ger råd till företag och offentliga institutioner vid val av avfallsstation

Med Bica avfallssortering skapar vi förändring och gör det lättare för företag och offentliga institutioner att sortera avfall. Det borde inte vara svårt. Det ska vara enkelt och enkelt för användarna och städpersonalen. I mer än 10 år har vi rådgivit företag inom privat och offentlig sektor i avfallssortering. Vi erbjuder gratis rådgivning och konsultationsbesök. Dessutom har vi ett stort antal duktiga partners som säljer våra produkter. Hitta en återförsäljare nära dig, eller kontakta oss för en total avfallssorteringslösning.

 

Snygg avfallssortering utomhus gör sorteringen enklare i offentliga utrymmen

Vår eleganta avfallssortering utomhus är skapad i en estetiskt tilltalande design av massivt stål som är motståndskraftigt mot vind och väder. Vi har ett brett utbud av avfallssystem för utomhusbruk, så avfallssortering blir ännu enklare i parker, gågator och andra utomhusområden. Bica källsortering finns med och utan askkopp och är utrustad med kraftiga påshållare som gör byte av plastpåsen ännu enklare. Vår avfallssortering finns i olika storlekar, så vi har säkert också en effektiv lösning för ditt sorteringsbehov.

 

Totallösningar inom källsortering

Vi är totalleverantörer av produkter inom avfallssortering. På Bica erbjuder vi en flexibel lösning där alla behov och önskemål beaktas: Avfallsstationer, avfallspiktogram, plastpåsar och tillbehör. Då behöver du bara handla på ett ställe. Vi lagerför ett brett utbud av våra produkter i Danmark. Skulle en del på avfallscontainern gå sönder kan vi även leverera reservdelar så du slipper köpa en helt ny avfallsbehåallre. Vår avfallssortering är flexibel och moduluppbyggd, så om behov av ytterligare en eller två fraktioner uppstår kan du använda starka magneter för att koppla ihop dem. Detta ger dig en lösning som möter framtidens sorteringsbehov. Läs mer om oss här.

Utomhus avfallsbehållare för avfallssortering

Gör utomhus avfallssortering till en naturlig del av alla uteområden med våra stilrena avfallskärl och kärl utformade i gedigna konstruktioner med funktionella detaljer. Våra lösningar för källsortering utomhus gör det enkelt att hålla en ren uteplats. Genom att sortera avfall rätt bidrar vi alla aktivt till mer återvinning och minskar mängden avfall som hamnar i förbränning.

Källsortering utomhus för parker, parkeringar och andra utomhusområden

Vårt sortiment av behållare utomhus är tillverkade av robusta material som rostfritt och galvaniserat stål som tål även de mest utmanande väderförhållanden. Oavsett om det är regn, sol eller snö, ser våra avfallsbehållare till att avfallet förblir säkert lagrat och skyddat. Våra Bica källsorteringskärl är optimala i parker, parkeringar, gågator, kyrkogårdar och andra utomhusområden där det finns många människor som behöver slänga sitt avfall. Välj rätt storlek utomhus avfallsbehållare för dina behov. Vårt sortiment sträcker sig från kompakta kärl för små utomhusytor till stora avfallsbehållere lämpliga för offentliga ytor. Vi har en lösning för alla behov av källsortering utomhus.

Varför avfallssortering utomhus?

Vi sorterar vårt avfall hemma och på jobbet – det måste vi också göra när vi är i offentliga utrymmen utomhus. På så sätt kan ännu mer avfall omvandlas till nya resurser. Gör utomhus avfallssortering till en rutin och enkel process med tydliga piktogram på avfallsbehållaren. Enkel åtkomst och korrekt sortering av avfall gör det enkelt för alla att delta i detta viktiga arbete för att minska våra CO2-utsläpp.