Avfallssortering utomhus

Gör det enkelt att sortera avfall på alla uteplatser. Både i parker, i stadsrum, på gågator och i utomhusområden på arbetsplatsen. Med ett Bica utomhus avfallssorteringssystem skapas de bästa förutsättningarna för sortering. Utomhus avfallsbehållarna är designade i en kraftig konstruktion med och utan askkopp. Se våra lösningar här.

Utomhus avfallsbehållare för avfallssortering

Gör utomhus avfallssortering till en naturlig del av alla uteområden med våra stilrena avfallskärl och kärl utformade i gedigna konstruktioner med funktionella detaljer. Våra lösningar för avfallssortering utomhus gör det enkelt att hålla en ren uteplats. Genom att sortera avfall rätt bidrar vi alla aktivt till mer återvinning och minskar mängden avfall som hamnar i förbränning.

Utomhus avfallsbehållare för parker, parkeringar och andra utomhusområden

Vårt sortiment av behållare utomhus är tillverkade av robusta material som rostfritt och galvaniserat stål som tål även de mest utmanande väderförhållanden. Oavsett om det är regn, sol eller snö, ser våra avfallsbehållare till att avfallet förblir säkert lagrat och skyddat. Våra Bica avfallslösningar är optimala i parker, parkeringar, gågator, kyrkogårdar och andra utomhusområden där det finns många människor som behöver slänga sitt avfall. Välj rätt storlek utomhus avfallsbehållare för dina behov. Vårt sortiment sträcker sig från kompakta kärl för små utomhusytor till stora avfallsbehållere lämpliga för offentliga ytor. Vi har en lösning för alla behov av utomhus avfallssortering.

Varför avfallssortering utomhus?

Vi sorterar vårt avfall hemma och på jobbet – det måste vi också göra när vi är i offentliga utrymmen utomhus. På så sätt kan ännu mer avfall omvandlas till nya resurser. Gör utomhus avfallssortering till en rutin och enkel process med tydliga piktogram på avfallsbehållaren. Enkel åtkomst och korrekt sortering av avfall gör det enkelt för alla att delta i detta viktiga arbete för att minska våra CO2-utsläpp.