Carbi blir Bica

Det har varit ett stort beslut att ändra namn på företaget. Vi har alltid varit kända under namnet Carbi och nu ska vi och våra återförsäljare, kunder och samarbetspartner vänja sig vid att kalla oss Bica.

Bica är emellertid inte ett namn vi behövde lång tid för att hitta. Vår produktserie har alltid hetat Bica. Därför låg det nära till hands att vi heter Bica framöver, var du än träffar på oss.

Kildesortering placeret i en kantine på en arbejdsplads

Samma höga kvalitet och design

Vi har de senaste åren upplevt stort intresse och efterfrågan på våra avfallssorteringslösningar och behövde skapa en enhetlig identitet kring vårt företag och varumärke.

Den stora efterfrågan upplever vi bland annat på grund av de nationella kraven från myndigheterna om avfallssortering inom all privat och offentlig verksamhet. Dessutom bottnar det stora intresset också i att våra Bica-avfallssystem är skapade som flexibla moduler som kan kopplas samman efter behov. Samtidigt är de utvecklade i stilren design som passar in i inredningen.

Så även om vi byter namn levererar vi fortfarande samma höga kvalitet och service.  

Så här kom Bica till

En riktig uppfinnare löser ett problem för en viss grupp människor. En sådan uppfinnare är Herningbon Carsten Jansen. Han grundade 2008 företaget Carbi och 2014 utvecklade han Bica-serien för att tillmötesgå behovet och den ökande efterfrågan på att sortera avfall i flera fraktioner. Under åren har sortimentet vuxit sig stort och innehåller många modeller med olika funktioner. Men en sak är säker. Utgångspunkten är densamma: Avfallssortering ska vara enkelt och designmässigt passa in i inredningen.

Varför Bica?

Flera anledningar att välja oss

Totallösning - en leverantör

Vi kan leverera allt för den totala avfallssorteringslösningen. Direkt leverans av flexibla avfallssystem, piktogram, tyg- och plastkassar, tillbehör och reservdelar.   

Gratis rådgivning och konsultbesök

Är ni osäkra på antalet avfallsbehållare och hur de ska placeras? Kontakta oss för gratis rådgivning. Vi kommer också gärna på besök för att kartlägga era behov. 

Lagerhålls i Danmark

Vi har ett stort urval av Bica avfallsbehållare på lager i Herning. För beställningsvaror är leveranstiden ca 4 - 5 veckor.  

Dansk design och funktionalitet

Vi har i många år designat och utvecklat avfallssorteringslösningar och vet vad som fungerar och som det finns efterfrågan på. Våra produkter är utvecklade i nära samarbete med arkitekter, servicepersonal och inte minst användarna.   

Möjlighet till specialdesign

Har ni helt konkreta önskemål för en totallösning när det gäller avfallssortering kan vi hjälpa er med det också. Kanske har du ett specifikt önskemål när det gäller inkastet, eller vill ha en unik färg eller logga på avfallsbehållaren. Vi klarar det också.

Ansvarstagande

Vi har en tydlig ambition att stödja en hållbar utveckling i allt vi gör. Vi har löpande olika åtgärder på gång för att bidra till att minska vårt klimatavtryck.

Vill du höra om lösningar som gör avfallssorteringen enklare?

Kontakta oss och hör mer om hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning i förhållande till att välja en avfallslösning som matchar dina behov och budget.

Fyll i formuläret och bli kontaktad inom 1-2 arbetsdagar.

Vi arbetar nära tillsammans med en rad återförsäljare i hela Europa. Återförsäljarna erbjuder bland annat konsultbesök och försäljning via webbutik och fysiska butiker.