Askkoppar

Utomhus askkoppar placerade på rätt ställen ger rökare möjlighet att slänga cigaretten istället för att kasta ut den i naturen. Sätt upp en praktisk och diskret vägghängd askkopp precis på de platser där rökare skulle vilja ta en cigarett. Se urval här.

Stort utbud av askkoppar utomhus

Våra utomhus askkoppar är konstruerade med en robust design som är brandsäker och säkerställer en lång livslängd. Dessa askkoppar är skapade för utomhusmiljöer där hållbarhet är avgörande för deras funktion. I vårt sortiment finns både fristående och vägghängda askkoppar. Våra askfat utomhus hjälper till att minska cigarettfimpar i naturen och bibehåller renlighet i utomhusområden. Den lätta åtkomsten till askkoppen uppmuntrar till ansvarsfull kassering av cigarettfimpar.

Askkopp utomhus för en renare utomhusmiljö

Gör dina utomhusområden renare och mer användarvänliga för rökare med en askkopp designad för utomhusbruk. Oavsett om det är för kommersiella områden eller offentliga platser, erbjuder våra askkoppar en elegant och praktisk lösning för rökare, så att de har en plats att förvara sina cigaretter och inte slänga dem i naturen. På så sätt bibehålls en renare utemiljö.

Snygg vägghängd askkopp för entréer

Välj våra diskreta vägghängda askkoppar för att utnyttja utrymmet i utomhusutrymmen. Dessa praktiska askkoppar är idealiska för platser med begränsat utrymme samtidigt som de lägger till ett elegant utseende. Vår slitstarka och snygga vägghängda askkopp möter både praktiska och estetiska behov.